MAGDY SNACKS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Magdy Snacks. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 21:48 Weer heerlijk gegeten
13 feb 2024 om 20:15 Frietjes wat hard gebakken en slap
11 feb 2024 om 19:50 Veel te lange bezorgtijd (verwachte bezorgtijd klopte van geen kant)
4 feb 2024 om 20:06 We misten 2 bakjes knoflooksaus. Die stonden wel op de bon.
21 jan 2024 om 11:28 Echt een snelle levering en goed heet! Top
2 jan 2024 om 21:57 Zeer tevreden en mooi optijd!
1 jan 2024 om 21:08 40 min te laat. Compensatie??? Bezorger sprak geen nederlands. Druk, snap ik maar dan geef het even aan!!!!
1 jan 2024 om 20:56 Het duurde veel langer voor het bezorgd werd dan aangegeven. Toen het er eenmaal was was het niet warm meer en zat alles onder de knoflooksaus omdat ze er een bakje zonder deksel bij hadden gedaan.
1 jan 2024 om 20:46 Zelfs 1 ster is teveel voor de service van deze tent, wij hebben om half 7 eten besteld wat zou komen tussen de 20 en 60 min om kwart over 7 was het klokje rond en toen ik om 10 voor 8 belde duurde het nog een kwartier want het eten lag nog in de pan
3 dec 2023 om 19:33 Het eten was niet echt warm
27 nov 2023 om 21:44 Eten is altijd lekker en warm. Ik ben me altijd tevreden over alles!
26 nov 2023 om 19:39 Eten kwam een uur later dan de tijd die aangeven stond ! Toen we na ruim een uur na bestelling opbelde gaven ze aan dat het nog 15 min duurde helaas werden die 15 min ook 40 min